fbpx

We helpen je graag met onze diensten

We bieden verschillende diensten aan op het gebied van wrappen. Daarnaast zijn er ook andere andere mogelijkheden waar je voor bij ons terecht kunt. 

zwart, beige marmer, keuken, wrap, renovatie, keukenwrap, friesland
Keuken

Doormiddel van een laag interieur folie geven we jouw keuken een geheel nieuwe look. Met keuze uit meer dan 100+ folies, zit er altijd wel iets bij. De duurzame, goedkopere oplossing voor het vervangen van de gehele keuken. Lees verder voor nog meer voordelen van wrappen.

Badmeubel

Net als bij de keuken kunnen we ook jouw badmeubel voorzien van onze interieur folie. De duurzame en goedkope keuze op je badmeubel een opfrisbeurt te geven. 

 

Keuken make-over

Één van de leukste dingen om te doen. Het verschil na een keuken make-over is adembenemend. Onze klanten zijn vaak enorm verbaast over het effect. Benieuwd hoe we dit doen? 

Bedrijfswrap

Ook in je bedrijf is wrap een interessante optie. Ramen, wanden, toonbank, deuren, tafels. Je kan het zo gek niet bedenken en we kunnen het wrappen. Doordat we een erg uitgebreid assortiment hebben. Is dit een prachtige optie om bijvoorbeeld  je bedrijf net iets speciaals te geven.

We love to make something old something new

Waarom iets weg doen wat nog prima is? Vaak kan een keuken of badmeubel nog jaren door na een opfrisbeurt. Wat ook nog eens duurzaam en goedkoper is.