fbpx

Keuken wrappen

Je bent eigenlijk niet zo blij meer met je keuken maar een geheel nieuwe keuken is een dure uitgave, daarnaast kost het veel tijd en geeft het veel rommel. Wij bieden dé oplossing! Je keuken weer geheel als nieuw doormiddel van wrappen.

Met onze speciale interieur wrap folie wrappen we jouw keuken naar wens. We hebben een uitgebreide selectie aan foliën waar een keuze uit gemaakt kan worden.  

Waarom wrappen?

Het wrappen van je keuken is een goedkope, snelle en duurzame oplossing voor het geven van een nieuwe look aan je keuken. Tegenwoordig zitten veel keukens aansluitend aan de woonkamer. Waar dit vroeger nog vaak een aparte ruimte was. Het is daarom wel fijn als je keuken ook past bij de rest van je interieur. 

Een nieuwe keuken kopen kost veel geld, duurt lang en geeft veel rommel in huis. Terwijl het wrappen van je keuken juist goedkoop en snel kan. Daarnaast gaat een wrap ook minimaal 6 jaar mee. Waardoor het ook een erg duurzame optie is. 

Werkwijze keukenwrapfriesland

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kan ons een berichtje sturen via whatsapp of via de mail. Ook is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Vanuit daar gaan we kijken naar wat er mogelijk is voor jouw keuken. 

We vragen altijd om een foto van de keuken. Zo kunnen we goed zien of het mogelijk is om je keuken te wrappen. Daarna gaan we kijken naar wat voor wrap je zou willen hebben op je keuken. Als dit allemaal besproken is gaan we een afspraak inplannen. 

Het wrappen van je keuken doen wij doormiddel van het losschroeven van de kastjes. De voorkanten en zijkanten van de kastjes worden gewrapt. Aan de achterkant wordt dit met een nette lijn van max. een centimeter afgewerkt. Daarnaast doen we ook de onderkanten en zijkanten van de kastjes zodat de gehele look van de keuken wordt aangepast.

Kosten keuken wrappen

De kosten van het wrappen van een keuken is verschillend. Dit is afhankelijk van de grote van de keuken en welke folie je als wrap wil gebruiken. Wij adviseren echter altijd hoogwaardige interieur folie te gebruiken voor het beste resultaat. 

De kosten van het wrappen van de keuken is vanaf €500,00. Benieuwd wat jou keuken gaat kosten om te wrappen. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee qua mogelijkheden.