fbpx

Bedrijfswrap

Je start een nieuw bedrijf of je hebt al een bestaand bedrijf maar wil graag renoveren. Wrappen bied een wereld aan mogelijkheden. Toonbank, muren, ramen je kan het zo gek niet bedenken en we kunnen het wrappen.  

 

 

 

Waarom?

Wrappen is een goedkope, snelle en duurzame oplossing voor het geven van een nieuwe look.

Vaak kost een verbouwing of vernieuwing veel geld, duurt het lang en geeft het veel rommel. Terwijl het wrappen juist goedkoop en snel kan.

Daarnaast gaat een wrap ook minimaal 6 jaar mee. Waardoor het ook een erg duurzame optie is.

Keuken, wrap, zwart, renovatie

Werkwijze

Je kan ons berichten via whatsapp, mail of het contact formulier. Telefonisch contact is ook mogelijk op afspraak. Vanuit daar gaan we kijken naar wat er mogelijk is voor jouw keuken. 

We vragen altijd om een aantal foto’s van het project. Zo kunnen we goed zien of het mogelijk is te wrappen. Daarna gaan we kijken naar wat voor wrap je zou willen. Je krijgt van ons het online sample book. Eventueel kunnen we daarna nog samples naar keuze opsturen.

Als de wensen besproken zijn gaan we een afspraak inplannen. Bij grote projecten komen we altijd vooraf langs om dit te bespreken.

 

Kosten

De kosten van het wrappen zijn verschillend per project. Dit is afhankelijk van de grote, de staat, de folie keuze en de overige wensen.

Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige folie. Dit doen we om het beste resultaat te behalen en kwaliteit te kunnen bieden. 

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee qua mogelijkheden.