fbpx

Keuken make-over

Bij Keuken Wrap Friesland zijn we begonnen met het wrappen van keukens. Prachtige resultaten behaalde we hiermee. Echter merkte we dat er soms nog net wat puntjes op de i gezet konden worden voor een totaal wauw effect. 

Toen zijn we begonnen met de optie keuken make-over. Bij een keuken make-over hebben we verschillende opties naast het wrappen van de frontjes. 

Zo kunnen we ook het aanrechtblad wrappen, is het mogelijk om door ons een achterwand plaat te plaatsen in dezelfde kleuren als het blad. Dit zorgt meteen voor een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast bieden we ook handgrepen aan en kunnen we er eventueel zelfs voor zorgen dat de keuken greeploos wordt. 

We hebben zelfs een optie voor een aanbouw van de keuken. Hierbij plaatsen we een ombouw voor eventueel vaatwasser/koelkast. Door dit mee te nemen in de wrap is het vrijwel niet zichtbaar dat dit stuk erbij is gekomen. Wat zorgt voor rust en eenheid in de keuken. 

Advies

Het wrappen van je keuken is een goedkope, snelle en duurzame oplossing voor het geven van een nieuwe look aan je keuken. Tegenwoordig zitten veel keukens aansluitend aan de woonkamer. Waar dit vroeger nog vaak een aparte ruimte was. Het is daarom wel fijn als je keuken ook past bij de rest van je interieur.

Toch merken we dat dit soms best lastig is. Wat past nou bij mijn interieur? Wat heeft mijn keuken nodig om hem te moderniseren? We adviseren je graag. We helpen je mee een kleur kiezen, kijken naar de handgrepen, de keuze van de achterwand en eventueel optie voor aanbouw. 

Stuur ons gerust wat foto’s en video’s van je interieur op via whatsapp. Vertel ons wat je wensen zijn. Onze klantenservice medewerkers weten je goed te vertellen wat de juiste keuzes zijn om jou droom keuken te verwezenlijken. 

Keuken, wrap, zwart, renovatie

Werkwijze

Je kan ons berichten via whatsapp, mail of het contact formulier. Telefonisch contact is ook mogelijk op afspraak. Vanuit daar gaan we kijken naar wat er mogelijk is voor jouw keuken. 

We vragen altijd om een aantal foto’s van je keuken. Zo kunnen we goed zien of het mogelijk is om je keuken te wrappen. Daarna gaan we kijken naar wat voor wrap je zou willen. Je krijgt van ons het online sample book. Eventueel kunnen we daarna nog samples naar keuze opsturen. Als de wensen besproken zijn gaan we een afspraak inplannen. 

Het wrappen van je keuken doen wij doormiddel van het losschroeven van de frontjes. De voorkant, zijkant, boven- en onderkant van de frontjes wordt gewrapt. Daarnaast wrappen we ook de tussenstukjes en de plint standaard mee. De achterkant wrappen we niet standaard. Mocht je dit willen kan je dit aangeven. 

Kosten

De kosten van een keuken make-over zijn per keuken verschillend. Dit is afhankelijk van de grote van de keuken, de staat van de keuken, de folie keuze en de overige wensen.

Wij gebruiken alleen kwalitatief hoogwaardige folie. Dit doen we om het beste resultaat te behalen en kwaliteit te kunnen bieden. De kosten van een totale keuken make- over zijn v.a. €1200,00.

Benieuwd wat jou keuken gaat kosten om te wrappen. Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee qua mogelijkheden.

Opties

  • Frontjes wrap 
  • Aanrechtblad wrap
  • Levering + plaatsing achterwand 
  • Levering + plaatsing handgrepen 
  • Aanbouw/inbouw kastjes 
  • Interieur advies