fbpx

FAQ

Wij streven ernaar om je keuken binnen 1 dag gewrapt te hebben. Mocht je een erg grote keuken hebben of een keuken met een andere bijzonderheid kan het iets langer duren. Wij zullen dit altijd van te voren aangeven.

De kosten van het wrappen van een keuken is verschillend per keuken. Mocht je de exacte prijs willen weten kan je het beste een foto van je keuken via mail of whatsapp sturen.

Ja, zeker! Met Keuken Wrap Nederland wrappen wij door heel nederland en zelfs belgie. 

Een nieuwe keuken kost veel geld, geeft veel rommel en duurt lang. Daarnaast kan je voor de prijs van wrappen nog eens een andere kleur doen. Een nieuwe keuken neem je niet weer zomaar. 

Wij maken gebruik van folie die vingerprint proof is. Hierdoor zijn vingers minimaal zichtbaar op de folie. 

Vaak wordt een keuken veel gebruikt. Stoot je snel wel eens met een pan tegen een kastje of valt er iets tegen aan. Bij verf heb je dan vrijwel meteen schade. Onze folie is kras- en stoot bestendig waardoor je veel langer plezier kan ervaren van je keuken. 

Nee, wij boren niet in een bestaande keuken. We zorgen er altijd voor dat de keuken in originele staat blijft. Wel hebben wij handgrepen die we met onze hoogwaardige dubbelzijdige tape kunnen bevestigen waardoor de handgrepen goed zitten zonder gaten in de keuken. 

We love to make something old something new

Waarom iets weg doen wat nog prima is? Vaak kan een keuken of badmeubel nog jaren door na een opfrisbeurt. Wat ook nog eens duurzaam en goedkoper is.