fbpx

F.A.Q.

De kosten van het wrappen van een keuken is verschillend per keuken. Mocht je de exacte prijs willen weten kan je het beste een foto van je keuken via mail of whatsapp sturen.

Wij streven ernaar om je keuken binnen 1 dag gewrapt te hebben. Mocht je een erg grote keuken hebben of een keuken met een andere bijzonderheid kan het iets langer duren. Wij zullen dit altijd van te voren aangeven.

Ja, zeker! Met Keuken Wrap Nederland wrappen wij door heel nederland en zelfs belgie. 

Een nieuwe keuken kost veel geld, geeft veel rommel en duurt lang. Daarnaast kan je voor de prijs van wrappen nog eens een andere kleur doen. Een nieuwe keuken neem je niet weer zomaar. 

Wij geven 6 jaar garantie op de wrap. Mits deze op de juiste manier onderhouden is. 

De wrap gaat minimaal 6 jaar mee. 

Nee, we maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige interieur folie. Deze verkleurd niet door zonlicht. 

Wij hebben keuze uit bijna alle kleuren. Voor meer informatie kan je ons een mail of whatsapp bericht sturen.

De folie is niet makkelijk te verwijderen. Dat is ook niet de bedoeling. De folie zou dan makkelijk loslaten. Echter kan je de folie wel zelf verwijderen zonder dat er schade aan de kastjes ontstaat. 

Nee, de kastjes worden niet standaard gewrapt aan de binnenkant. Dit zou wel mogelijk zijn. Echter verdubbeld dit de prijs. 

In principe wrappen we alleen gladde kastjes. Mocht je toch twijfelen of we jouw kastjes kunnen wrappen kan je ons een whatsapp of mailtje sturen.